Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε « Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας »

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε
« Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας »

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018   (8μ.μ.)

Αγαπητοί γονείς,

Επειδή στην Ελλάδα οι κοινωνικές μας σχέσεις διαμορφώνονται συχνά γύρω από ένα τραπέζι, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων επιθυμούμε να οργανώσουμε ένα φεστιβάλ γεύσεων κυρίως από χώρες εκτός Ελλάδας. Μία εορταστική εκδήλωση δηλαδή όπου οι γεύσεις εδεσμάτων που θα μαγειρέψουν οικογένειες με καταγωγή από Αλβανία, Ιταλία, Λευκορωσία, Ν. Αφρική, Λιθουανία, Ουκρανία, Γεωργία, Περού, Γερμανία, Κίνα και Καναδά θα ενωθούν με τις ελληνικές γεύσεις που θα συνεισφέρουν οι οικογένειες με ελληνική καταγωγή!

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία αρχικά και ομαδική συνάντηση έπειτα στο σχολείο, οι γονείς αυτοί έδειξαν προθυμία να συμμετάσχουν.

Σας καλούμε όλους μαζί με τα παιδιά σας στις 9/6/2018 στις 8μ.μ. να φτιάξουμε ένα μεγάλο μπουφέ και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας.

Οδηγίες:    (ώρα προσέλευσης στις 7:30μ.μ.)

  • Λόγω έλλειψης ψυγείου, παρακαλούμε ενημερώστε για το είδος του φαγητού (γλυκό ή αλμυρό, κρύο ή ζεστό) και φέρτε το εγκαίρως για να «καταναλωθεί» !
  • Οι ποσότητες που θα φέρετε να είναι για πάνω από 50 άτομα τουλάχιστον (γι’ αυτό και θα μοιραστούν κουταλάκια/πιρουνάκια περισσότερο για την γεύση κι όχι τόσο … για χόρταση!)
  • Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλο οικονομικό κόστος στην παρασκευή, επικοινωνήστε με μέλη του συλλόγου.
  • Επικοινωνήστε για τυχόν προτάσεις, απορίες κλπ για την καλύτερη οργάνωση.
  • Όσοι διαθέτετε, φέρτε μουσική από τις χώρες αυτές.

Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε τρώγοντας !!

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας !!!!

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων