ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Αγαπητοί Γονείς,

Οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 20 Μαρτίου 2024. Στην Α΄ τάξη θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-01-2018 έως 31-12-2018.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄τάξη του Δημοτικού είναι τα ακόλουθα:

1.  Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας. (Σας ενημερώνουμε ότι δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠAIΘ).

2.  Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

3.  Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή

Α) Συμβολαιογραφική πράξη ιδιοκτησίας

Β) Ιδιωτικό συμφωνητικό ενοικίασης που έχει κατατεθεί ή καταχωρηθεί ηλεκτρονικά στην Εφορία

Γ) Στοιχεία που προκύπτουν από το Ε1 ή εκκαθαριστικό ΔΟΥ (2022 ή 2023), χωρίς τα  οικονομικά στοιχεία

(Ένα από τα παραπάνω δικαιολογητικά)

4Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

(Το έντυπο θα δοθεί από το σχολείο για να συμπληρωθεί από τον θεράποντα ιατρό του μαθητή)

5. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο, θα προσκομιστεί από τον γονέα- κηδεμόνα του παιδιού για την εγγραφή του στο δημοτικό.

6. Εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και την Πρωινή Ζώνη (Το έντυπο θα    δοθεί  από το σχολείο)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την εγγραφή κάνει ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας του παιδιού. Στις περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων, την εγγραφή κάνει ο γονέας που έχει την επιμέλεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

α) Με δια ζώσης υποβολή των δικαιολογητικών τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 8.20- 9:30 και 13:30-14:00

β) Με αποστολή όλων των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@1dim-amarous.att.sch.gr γράφοντας στο ΘΕΜΑ: «Εγγραφή Α΄ και το Ονοματεπώνυμο του παιδιού»

Όλα τα απαραίτητα έντυπα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου: 1dim-amarous.att.sch.gr

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου εγγράφονται οι μαθητές που διαμένουν στις ακόλουθες οδούς:

( Όρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου)

ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΓΑΡΔΕΛΗ – ΘΗΣΕΩΣ-ΣΠ. ΛΕΚΚΑ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΗΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ- ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ  – ΠΑΡΜΕΝΙΔΟΥ – ΑΝΤΑΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΑΙΣΩΠΟΥ-ΠΙΝΔΟΥ-ΚΥΖΙΡΙΔΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – -ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΜΙΑΟΥΛΗ-ΑΡΕΩΣ-ΠΟΝΤΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΚΥΒΕΛΗΣ – -ΑΘΗΝΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:

ΟΔΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΜΟΝΑ), ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΓΑΡΔΕΛΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ), ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ (ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤ), ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΝΤΟΥ (ΜΟΝΑ ΑΠΟ 1-15 ΚΑΙ ΖΥΓΑ ΑΠΟ 1-12), ΆΡΕΩΣ, ΜΙΑΟΥΛΗ (ΑΠΟ 1-9), ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΟΛΗ ΣΤΟ 1Ο ΠΕΥΚΗΣ), ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ (ΑΠΟ 30Α ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ 1Ο ΠΕΥΚΗΣ), ΚΥΖΙΡΙΔΗ (ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΗ ΣΤΟ 1Ο ΠΕΥΚΗΣ), ΠΙΝΔΟΥ, ΑΙΣΩΠΟΥ (ΑΠΟ 1-17 ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΖΥΓΑ, ΑΠΟ 19 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΥΓΑ), ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΑΝΤΑΙΟΥ (ΤΑ ΖΥΓΑ 10 ΚΑΙ 12 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 1Ο ΠΕΥΚΗΣ), ΡΟΔΟΥ, ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΖΥΓΑ), ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΖΥΓΑ ΑΠΟ 2-12) , ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΗΣ, ΛΕΚΚΑ (ΜΟΝΑ), ΘΗΣΕΩΣ (ΜΟΝΑ) , ΓΑΡΔΕΛΗ (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΜΟΝΑ), ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο τηλέφωνο: 2108020697

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου     

  Δήμητρα Τσιατσούλη

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ 2024-2025

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΔΥΜ)

ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2024-25