Ανακοίνωση για την εγγραφή στην Α΄ Δημοτικού

Οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου. Στην Α΄τάξη θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου εγγράφονται οι μαθητές που διαμένουν στις ακόλουθες οδούς:  ( Όρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου)

Οδός Κηφισίας (μονά), από τη συμβολή της με την οδό Γαρδέλη (πλατεία Αγίας Λαύρας), μέχρι την οδό Αθηνάς (φανάρια του ΚΑΤ), Αθηνάς, Μεσολογγίου,  Μακεδονίας, Πόντου (μονά από 1-15 και ζυγά από 1-12), Άρεως, Μιαούλη (από 1-9), Ιωαννίνων (όλη στο 1ο Πεύκης), Κων/πόλεως (από 30Α και κάτω στο 1ο Πεύκης), Κυζιρίδη (ανήκει όλη στο 1ο Πεύκης), Πίνδου, Αισώπου (από 1-17 μονά και ζυγά, από 19 και πάνω μόνο τα ζυγά), Βασιλέως Αλεξάνδρου, Ανταίου (τα ζυγά 10 και 12 ανήκουν στο 1ο Πεύκης), Ρόδου, Βαρβαρέσσου, Περικλέους (ζυγά), Δραγούμη, Θεμιστοκλέους (ζυγά από 2-12) , Νερατζιωτίσσης, Λέκκα (μονά), Θησέως (μονά) ,Γαρδέλη (προέκταση Δήμητρος μονά), Κηφισίας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄τάξη του δημοτικού είναι τα ακόλουθα:

1.Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας. (Σας ενημερώνουμε ότι δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ).

2.Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 

3.Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας ή άλλο έγγραφο, προκειμένου οι αιτήσεις να υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές σύμφωνα με τα όρια της σχολικής τους περιφέρειας (άρθρο 5, ΠΔ 79/2017(Α 109).

 

4.Βεβαίωση φοίτησης στο νηπιαγωγείο (θα σας χορηγηθεί από το νηπιαγωγείο)

5.Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) (Το προς συμπλήρωση έντυπο θα σας δοθεί από το σχολείο. Επίσης, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου)

 

Σημείωση: Όποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί να εγγράψει το παιδί του στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης. Το σχετικό έντυπο θα σας δοθεί από το σχολείο. Επίσης, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.

ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 8:00 – 13:00

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο τηλ: 2108020697

 

                                                                                   Ο Δ/ντής του σχολείου                                                                               

                                                                                     Ανδρέας  Σταμούλης      

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ (2021-2022)

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δελτίο ΑΔΥΜ